Sander Cornelis (hij/hem)

Algemeen Coördinator
 sander.cornelis@weljong.be
 0468 11 12 38

Als algemeen coördinator staat Sander in eerste instantie in voor het begeleiden en coachen van de stafmedewerkers in hun functie. Ook is hij de brugpersoon tussen de staf en het bestuur. Samen met het bestuur bouwt hij de organisatie verder uit, zorgen ze voor het beleid, visie en structuur. Vanuit deze helicopterfunctie neemt hij ook het eerste woord als perscontact. Hiervoor werkt hij nauw samen met de jongerenwoordvoerders van Wel Jong. 

Sander neemt ook de lead in het Wel Thuis project, een meerjarenplan om een LGBTQ+ veilig jongerencentrum te bouwen waar jongeren de baas zijn, elkaar kunnen ontmoeten en waar nodig een gesprek kunnen aangaan met een professional. 

Sander Cornelis (hij/hem)

Algemeen Coördinator
 sander.cornelis@weljong.be
 0468 11 12 38

Dat Sander graag creatief aan de slag gaat zien we in zijn coördinatorshap, maar na zijn werkuren gaat hij nog een stapje verder. Hij maakt glas-in-loodramen geïnspireerd op de gay- en queer cultuur rondom hem, die je niet meteen in een kerk zou verwachten.

Wel Jong is niet het eerste jeugdwerkavontuur van Sander. Hij was al van kinds af aan terug te vinden op het speelplein van Kasterlee, ging naar de Chiro, nam deel aan zomerkampen en werkte een 7-tal jaren bij Kazou. Aan spelen geen gebrek. 

Het mooiste Wel Jong moment: "Aan het einde van 5 dagen, vol vormingen, activiteiten, feestjes en erg weinig slaap, blikten we op een terrasje nog even terug met de collega's. Het lijkt wel of we een uur lang niet gesproken hebben met elkaar, enkel gelachen van blijheid (en vermoeidheid)."

Nina Uyttenhove (zij/haar)

Jongerencoach en Aanspreekpunt Integriteit
 nina.uyttenhove@weljong.be
 0484799346

Nina is in eerste plaats de jongerencoach van vrijwilligers binnen Wel Jong. Ze zorgt voor begeleiding en coaching op maat, voorziet vormingen, een luisterend oor ... Daarnaast is ze ook het aanspreekpunt integriteitsschendingen. Bij haar kan je terecht met vragen, vermoedens of klachten over een integriteitsschending. Samen met jou zal ze een traject uitstippelen waarin jij zelf aan het roer staat. 

Ook is Nina actief binnen het Wel Thuis project. Daarin buigt ze zich hoofdzakelijk over het onderzoeksluik die binnen het project plaatsvindt om te kijken naar de noden en wensen van LGBTQ+ jongeren en jeugdwerk/-welzijns organisaties.

Nina Uyttenhove (zij/haar)

Jongerencoach en Aanspreekpunt Integriteit
 nina.uyttenhove@weljong.be
 0484799346

Naast het werk, vult Nina haar tijd met zo veel mogelijk muziek. Ze zingt zelf al sinds ze 7 jaar oud was, speelt piano en focust momenteel op gitaar leren spelen. Ook luistert ze uren en uren naar muziek en pikt ze gemakkelijk eens een concertje of festivalleke mee. 

Als kind en jongere ging Nina vaak mee op zomerkampen en weekends van verschillende organisaties. Daar is haar eigen passie voor werken met kinderen en jongeren gestart. Veel spelletjes, nieuwe vrienden maken, samen dingen doen ... da's het leven! 

Haar leukste Wel Jong herinnering? Er zijn er te veel om op te noemen. Alle momenten waarop de vrijwilligers aan het lachen zijn, want zo ziet Nina de vrijwilligers het allerliefst. 

Joppe De Campeneere (die/hen)

Safe(r) space medewerker
 joppe.decampeneere@weljong.be
 0032493529438

Joppe werkt bij Wel Jong aan een project over Safe(r) Spaces, waarbij hun focust ligt op het organiseren en faciliteren van veilige(re) ruimtes voor LGBTQ+ personen.

Wil jij zelf aan de slag met het concept 'safe(r) spaces'? Joppe denkt graag samen met je na over hoe dat aan kan pakken.

Joppe houdt zich ook graag bezig met storytelling en alle vormen van communicatie.

Joppe De Campeneere (die/hen)

Safe(r) space medewerker
 joppe.decampeneere@weljong.be
 0032493529438

Rox Devos (die/hen)

Fundraisingsmanager
 rox.devos@weljong.be

Rox staat bij Wel Jong in voor alles wat met fundraising en externe communicatie te maken heeft: van het op de hoogte houden van onze bestaande donateurs, tot nieuwe donateurs ronselen, samenwerkingen uitwerken en netwerken. They put the fun in fundraising!

Daarnaast werkt die momenteel aan het ontwerpen van een merchconcept.

Sinds oktober werkt die ook op het Safe(r) Spaces project. Rox is ook actief binnen Wel Thuis.

Rox Devos (die/hen)

Fundraisingsmanager
 rox.devos@weljong.be

Naast het werk kun je Rox meestal vinden ergens in de buitenlucht in Gent. Het liefst zit die met hun vrienden in een park of op een terras: als er maar zon en natuur is. Ook voor een goed gesprek of een queer feestje is die altijd te vinden.
 
Rox deed in 2020 stage bij Wel Jong, hun stage heeft ervoor gezorgd dat die zelfzekerder staat in zowel hun seksualiteit als genderidentiteit.
 

Hanne Hiel (zij/haar)

Out For The Win medewerker
 hanne.hiel@weljong.be
 0456 59 93 76

Hanne is binnen Wel Jong verantwoordelijk voor alles wat met sport te maken heeft. Met Out For The Win creëert ze zichtbaarheid voor LGBTQI+ sporters en werkt ze aan een inclusieve(re) en veilige(re) sportomgeving. Out For The Win geeft daarnaast zelf het goede voorbeeld door sportactiviteiten te creëren in samenwerking met de reguliere sportsector en LGBTQ+ rolmodellen waar veiligheid, inclusie en sportplezier centraal staan.

Hanne Hiel (zij/haar)

Out For The Win medewerker
 hanne.hiel@weljong.be
 0456 59 93 76

Buiten haar werkuren is Hanne voornamelijk bezig met... Sport! Hanne was haar hele schoolcarrière actief in het handbal en heeft ook een passie voor voetbal. Die passie verspreidt zich razendsnel naar Formule 1, wielrennen, cyclocross, basket, darts, spikeball... Als Hanne niet met sport bezig is, focust ze zich op haar vrienden. Een koffietje drinken, een taartje eten en verhalen ophalen over haar Chirocarrière behoren tot haar favoriete activiteiten.

Audrey

Jongerenondersteuner
 audrey.Lesakunga@weljong.be
 +32484665651

  

Audrey

Jongerenondersteuner
 audrey.Lesakunga@weljong.be
 +32484665651

  

Wel Jong gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.