WJA - Content Creator Cursus 2

11-04-2024 09:00 - 14-04-2024 14:00
Merkenveld, Loppem
€ 75,00

Inschrijvingen afgesloten.

Om in te schrijven voor deze activiteit heb je een MyWelJong profiel nodig. Dit kan je gemakkelijk en gratis aanmaken via MyWelJong in de menubalk.

Wat is de Wel Jong Academy?

De WJ Academy is een cursus voor jonge animatoren en (toekomstige) jongerenreporters. 

Tijdens deze vierdaagse voor jongeren reporters word je ondergedompeld in de wereld van storytelling, contentcreatie, trendspotting en het bouwen van scenario's. Je sluit vier dagen interactieve opleiding af met een eigen reportage, en hopelijk een fantastische ervaring. Daar gaan we voor!

Hoe ziet de reportercursus er uit?

Op dag 1 vliegen we er meteen in met je eigen verhaal. We beginnen klein met het verkennen van de basis van storytelling en jouw houding als reporter, presenator, contentcreator. We laten je ook al kennismaken met grafisch ontwerp en podcasts!

Op dag 2 gaan we verbreden en onderzoeken we samen de trends van vandaag en leren we werken met de belangrijkste digitale tools.

We starten dag 3 met een verdieping in het neerschrijven van een verhaal. En dan is het aan jou! Onder begeleiding van ons team werk je aan je eerste eigen reportage, podcast, artikel, poster, wat je maar wil. We nemen de nodige materialen bij de hand en maken een product dat op jouw lijf geschreven is.

We eindigen met een toonmoment waarin we elkaars geweldige werk bekijken. 

Praktische informatie

  • We vliegen er in op maandag 8 april om 9.00u. en sluiten de cursus af op donderdag 11 april om 14.00u. 
  • Eten is inbegrepen!  Onze Wel Jong Kookploeg zorgt ervoor dat je lekkere en energiegevende maaltijden op je bord krijgt. 
  • Neem een hoes voor je matras, kussensloop en slaapzak/dekbed mee.
  • Voor de reportercursus is het van belang om ook een laptop mee te nemen. Indien dit niet mogelijk is mag je dit laten weten via je inschrijving, dan zoeken we samen naar een oplossing. 

De totale kost van het WJA is €150 per persoon. Wel Jong neemt hiervan de helft op zich zodat jij mee kan voor 75€. 
Heb je niet de mogelijkheid de kost te dragen, of wens je in schijven te betalen, neem dan contact op met sander.cornelis@weljong.be, dan zoeken we samen naar een oplossing. 

www.weljong.be 

Wel Jong gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.